Populære turufjell
Turufjell er en suksess med over 350 solgte tomter på bare få år! Ta del i eventyret du også. Meld interesse og sikre deg en bit av Turufjell nå.
Meld interesse

Prosjektet er foreløpig satt på vent. Grunnen er at entreprenøren skal avvikles. Vi jobber med en videreføring av prosjektet.
Mer informasjon kommer så snart dette er klart

Meld interesse Siste nytt

Om Slåttelia

Nå skal vi bygge det første leilighetsprosjektet på Turufjell. Moderne leiligheter med høy standard, og fokus på kvalitet og bærekraft. Her får du smarte planløsninger, og energieffektive bygg med både gasspeis og bergvarme. Leilighetene kommer i ulike størrelser, med 2-4 soverom og 1-2 bad.
Hver leilighet har også rikelig med oppbevaringsplass til ski, sykler og annet utstyr. Slåttelia ligger sentralt på Turufjell, med løyper og bakker rett utenfor døra. Det betyr ski inn og ski ut på vinteren, sykkel inn og sykkel ut på sommeren.

bfr6_leilighetene_icon

66 – 112 kvadratmeter

bfr6_timer_fra_oslo_icon

Under 2 timer fra Oslo

bfr6_ski_icon

Ski inn-ski ut

Bergvarme_sort

BERGVARME

SKI INN – SKI UT

Med leilighet i Slåttelia får du ekte ski inn – ski ut. Tomten grenser til alpinbakken og du kan spenne på deg alpinskiene rett utenfor døra og skli rett ut i løypene. I tillegg er langrennsløypene få meter unna. Etter bare noen få stavtak er du inne i Slåttemyrrunden som leder videre til hele nettverket av langrennspor.
Slåttelia byr på fantastiske solforhold, da leilighetene ligger på sydvestvendt tomt. Her har du  utsikt mot Høgvarde, Gråfjell og Nesfjellene. Og trenger du en pust i bakken – etter å ha vært i bakken er Turufjell Kafe bare en kort rusletur unna med servering og andre aktivitetstilbud.

FORDELER MED NY LEILIGHET

Ved å kjøpe en ny leilighet vil teknisk standard være høyere, det er for eksempel bedre isolering, moderne og sikkert elektrisk anlegg, flere el-uttak og moderne brannsikringstiltak. Vi stiller også høye krav til materialer og byggemetode som er med på å gi leilighetene gjennomgående gode kvaliteter og et eksklusivt preg.
Du slipper å tenke på at du må fikse feil, utføre oppgraderinger eller bekymre deg for ubehagelige overraskelser som skjulte feil, skader eller løsninger som ikke er godkjent.
Ved kjøp av en ny leilighet betaler du kun 2,5% av tomtens verdi i dokumentavgift og ikke av hele kjøpesummen som du gjør når du kjøper brukt.

Turufjell_BFR6_Interiør_Vinkel-02_Stue_CROPPED

Fremtidsrettede energiløsninger

På Slåttelia leverer vi fremtidsrettede energiløsninger som også vil gi reduserte kostnader for deg som eier. Byggene er moderne og energieffektive, og alle enheter leveres med bergvarme og gasspeis. Disse løsningene kan bidra til å redusere oppvarmingskostnadene med opptil 70% basert på et normalforbruk.

GODE LØSNINGER

På Slåttelia har vi fokusert på gode og praktiske løsninger for alle leilighetene- både inne og ute. Vi har sørget for godt med plass slik at du enkelt kan holde orden på utstyr.
Du får blant annet:
• Carport til alle enheter
• Klargjort for lader til elbil
• Egen utebod
• Felles bod med plass til prepping av ski etc

OVERSIKTSKART TURUFJELL

Illustrasjonen under viser hvor Slåttelia ligger plassert blant de øvrige tomtefeltene.
Illustrasjon: Reintz AB