KAFÈ

Turutunet er det perfekte samlingsstedet. Her kan du kan bli kjent med dine naboer over en god kopp kaffe og en hjemmelaget svele. Vi har sitteplass til 100 personer, og varmestua er åpen hver helg, hele året.

Vi har også en flott tipi hvor vi også serverer både mat og drikke. Her kan du slenge deg ned i deilige stoler med god samvittighet etter en dag i løypene.

Dessverre er det ikke tillatt med hund inne i selve Varmestua, men utenfor er det flere skåler, både til mat og vann. I Tipien derimot er hunder velkomne! Ellers har vi benker og sitteplasser utendørs for de som vil trekke inn mer av den friske fjelluften.

Åpningstider Turufjell Kafe

Skisenter

Med to heiser og syv forskjellige nedfarter passer bakkene våre til alle i familien. Her har vi alt fra barnebakke hvor de aller minste kan sette utfor, til snille grønne løyper og mer utfordrende bakker som passer for de som ønsker litt ekstra fart.
På løypekartet under kan du se de videre planene våre med stolheis som vil gå opp mot Kristnatten.

ALPINKART OVER TURUFJELL

65 kilometer med flotte trikkeskinner

Turufjell er også et eldorado for langrennsfolket. Rundt hyttefeltet finner du et løypenett av trikkespor på 65 kilometer som er tilknyttet Eventyrløypa. Disse løypene snirkler seg innover fjellheimen. Om du føler deg ekstra sprek kan du gå helt til Hemsedal.

Her blir løypene preppet hver helg og i hver ferie. For mer info: www.skisporet.no.