KONTAKT OSS

Er du interessert i tomt eller hytte?

Christer har jobbet som eiendomsmegler i over 15 år og har spesialisert seg på salg av fritidsboliger på fjellet med særlig fokus på Turufjell.

Christer er en rolig og trygg eiendomsmegler som skjønner at kjøp av fritidsbolig er en prosess som modnes over tid. Hans jobb er vel så mye sparringpartner som selger, og skal gi fornuftige råd til deg som hyttekjøper. Han jobber for velrennomerte Nordvik, et av landets største meglerkontorer som er mer enn middels opptatt av kvalitet. Ta kontakt med Christer på enten mobil eller e-post for en hyggelig og uforpliktende hytteprat eller dersom du ønsker visning på Turufjell.

Christer Barman Gabrielsen
Nordvik

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Tlf: +47 950 41 364

E-post: c.gabrielsen@nordvikbolig.no

Folkene i Turufjell

De sentrale menneskene bak Turufjell har alle røtter i Hallingdal, med ekte kjærlighet til landskapet og oppriktig, personlig interesse av at hyttegrenden skal bli noe alle involverte kan være stolte av. Sammen med grunneierne er Olav Thon og Ivar Tollefsen, to av våre største eiendomsutviklere, investorer i Turufjell. Også disse har stor forkjærlighet til fjellet, og skaper trygghet for fremdrift og gjennomføring.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

E-post: post@turufjell.no
Telefon: 32 05 12 00

Martine Vee Daglig leder E-post: martine@turufjell.no
Tim Midtskau Rønning Salgsansvarlig
Simen Heie Markedsansvarlig
Knut Hilde Prosjektleder infrastruktur
Vebjørn Bræck Støen Turutunet vert og Prosjektkoordinator