Kategorier
Aktuelt

Veien videre etter påsken

Takk for en fantastisk fin påske!
Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre besøkende, hytteeiere og bidragsytere for en strålende påske. Det har vært mange aktive familier ute i alpin- og langrennsløyper og det har vært flott å se så mange nyte påskedagene på fjellet.
Fortsatt skimuligheter
Vi har hatt en fantastisk vinter og selv om den nå er på hell så forsøker vi å holde heisene og langrennssporene åpne så lenge forholdene tillater det. Følg med facebook og instagram for siste oppdateringer.
Nye tomtefelt
Når vi nå har rundet av påsken og våren nærmer seg vil vi ha fokus på å få tomtene nedenfor Slåtteliheisen ut i markedet. Dette blir litt mindre og rimeligere tomter som ligger fantastisk til. De får kort vei til baseområdet, langrennsløyper, alpinbakker og sykkelområder på sommeren.
Vi er også i gang med å detaljregulere feltet på venstresiden for Slåtteliheisen. Dette blir fantastiske utsiktstomter som er sammenlignbare med både utsikten og solforholdene på Høgsetra. Selvsagt blir det ski-in ski-ut. Her håper vi på salgsstart innen neste vinter.
Feltene rundt Kristnatten Alpint er også under detaljregulering, disse er ikke klare for utbygging før til neste sommer. Dette blir utsiktstomter med ski-in og ski-ut til det nye anlegget som skal bygges på Kristnatten. Vi tror dette området blir helt magisk og gleder oss til å utvikle det videre.
Leilighetsprosjekter
Det kommer også leiligheter på Turufjell. Vi har flere leilighetsprosjekter på trappene og kommer til å kunne lansere leilighetene på Høgsetra innen kort tid. Disse grenser til dagens alpinanlegg, med ski-in ski-ut og solfylte terrasser på en av de flotteste utsiktstomtene vi har på Turufjell i dag. Leilighetene er tegnet av arkitekt Einar Jarmund.
For spørsmål eller interesse til tomter eller leilighetsprosjekter kan man alltid kontakte Christer.
Gleder du deg til lysere tider?
Om ikke lenge er det tid for å pakke bort skiene så vi deler også litt kort informasjon om sommeraktivitetene våre her:
Vi skal i gange med å bygge flytsti for sykkel i dagens alpinområde, leke- og treningsområdet ved Istjern blir ferdigstilt, det blir gruset sti til Trøgadistjern og Turufjell Vel skal realisere sitt flytebryggeprosjekt ved Øvre Vesleåtjern. Vi vil også merke opp og rydde flere kilometer med nye og eksisterende turstier. Vi gleder oss til en herlig sommer på Turufjell!

Nyt resten av vintersesongen!

Hilsen oss på Turufjell

Tilbake

FLERE ARTIKLER FRA OSS