Kategorier
Aktuelt

Turufjell Kafe

Kristin overtok driften av Turufjell Kafe 1. september. Vi har spurt henne om å skrive litt om hvilke tanker hun sitter med etter disse første månedene på Turufjell.
«Jeg kastet meg litt ut i det når jeg valgte å slutte jobben jeg var så glad for å starte med helt blanke ark og drive kafeen på Turufjell. Nå, etter tre måneders drift kan jeg bare si en ting og det er at det var en helt rett beslutning. For dette har så langt vært en herlig reise. Ikke bare har jeg fått to flotte kollegaer i Olha og Roxalana, jeg har også fått mange nye bekjente og venner på fjellet vårt. 
Det har vært spennende å få utvikle kafeen med matkonsept og interiør. Og vi er ikke ferdige ennå.  Vi skal jobbe hver eneste uke for å sikre gode og nye opplevelser for alle gjestene våre. Og vi tar gladelig imot gode forslag fra alle, på hvordan vi kan bli enda bedre.
Kafeen ville ikke vært det samme uten gode naboer på Turufjell. Og vi er så glade for heiarop og tilbakemeldinger vi får for endringene vi gjør. Du skal alltid føle deg nesten som hjemme når du er hos oss, samtidig som vi nå rendyrker driften til å være kafe og restaurant, og ikke varmestue lenger. Men varmestue skal vi også ha, i tipien. Den kan du bruke som du vil, ha med matpakke, tenn bålet, varme og tørke deg etter en lang skitur. Vi kommer også etter hvert å ha servering der. 
Det har også vært trygt og godt å kunne starte en ny bedrift med Turufjell AS i ryggen. De har nedlagt masse ressurser for at jeg skal få friheten til å drive kafeen på min måte. Det er alltid positiv respons, enten jeg spør om vi kan bygge en bar, ha et arrangement eller at jeg trenger en espressomaskin. Det er ganske unikt, det vet jeg. Jeg er faktisk veldig imponert over hva de investerer for oss hytteeiere og for at vi skal ha det bra. Jeg er også veldig takknemlig for hvor raske og velvillige kommunen har vært for å godkjenne alle bevillinger. Jeg ble faktisk møtt med at de var så glade for at jeg etablerte et nytt firma i kommunen. Uvanlig og fin opplevelse. Alt har liksom gått på skinner. Selv et smilefjes fra Mattilsynet fikk vi, rett etter vi tok over. Joa, en selvfølge at vi får det, men vi kan ikke la være å være litt stolte likevel.
Noen av de synlige endringene vi har gjort siden første september er ombygging av kjøkken og barområde, større meny, utvidet åpningstider, nytt gulv i tipien og at hunder er velkomne. Fredagsåpningen gikk litt trått i starten, men nå begynner gjestestrømmen sakte, men sikkert å øke denne dagen også. 
Gleder meg til fortsettelsen, og ikke minst over snøen som faller.
Velkommen til Turufjell kafé.»

Tilbake

FLERE ARTIKLER FRA OSS