Kategorier
Aktuelt

Program for vinterferien 2021

Hele familien kan glede seg til vinterferien på Turufjell!

Vi byr på underholdning og moro for både barn og voksne, med spennende aktiviteter og skikkelig fjellkos. Bli med på skiskyting med erteposer, slalåm i barnebakken, kveldsaking med hodelykt, kos i varmestua og mye mer.
Skiheisen er åpen kl. 10.00-16.00 hver dag.

Trym og Tiril kommer; våre to skielskere som har bodd på Turufjell hele livet – lenge før andre folk oppdaget fjellet… De disker opp med skattejakt, barnedisco, skikonkurranse og lykkehjul med morsomme premier!
Karakterene Trym og Tiril spilles av Sebastian Eilertsen og Karoline Nysveen. De jobber som skuespillere i blant annet Bjørneparken i Flå, Dyreparken i Kristiansand, og Hunderfossen eventyrpark. De har gjort en rekke forestillinger for barn, og turnert på skoler og barnehager.

K + D er en duo bestående av Kirsti Lucena Andersen og Daniel Stähler. Sammen på vokal og gitar arrangerer de nye akustiske versjoner av kjente og kjære låter fra det gode 70-tallet, frem til dagens megahits. De lover at det vil rykke til i dansefoten (selv om alle må sitte på plassene sine), og de kommer til å by på ordentlig feelgood- stemning!
Musikk-quizen er dessverre avlyst, men det blir live-musikk med pizza og snacks til kl. 22.00 lørdag 27.02.

Se hele programmet her.

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og minner alle om å registrere sitt besøk på Varmestua. Det henger QR-koder flere steder, i tillegg til at det ligger på alle bordene. Maks antall gjester er 40.
Varmestua skal være et trygt serveringssted og vi ønsker derfor at følgende overholdes av alle besøkende:

  • Ta på munnbind før du går inn på Varmestua og når du skal bestille mat/drikke, hvis det ikke er mulig å holde minimum 1 meters avstand.
  • Sprit hendene dine når du kommer inn, når du skal bestille mat/drikke, og gjerne når du sitter ved bordet.
  • Vi har god avstand mellom bordene og benkene, og ber om at disse ikke flyttes på.
  • Ikke del bord med noen utenfor din husstand hvis dere ikke kan overholde minimum 1 meters avstand.
  • Bli hjemme hvis du har symptomer