Kategorier
Aktuelt

Nye krefter på plass på Turutunet

Vi er veldig glade for å kunne ønske Kristin Dahle velkommen som ny driver av Kafeen! Kristin har lang erfaring i å starte opp og drifte flere ulike serveringssteder og vi er sikre på at dette blir et stort løft for Turufjell. De fleste på fjellet kjenner kanskje til Kristin fra tidligere da hun har hytte der men nå tar hun altså steget og «flytter» til hytta. Vi har tatt en liten prat med Kristin for å høre hvilke tanker hun har om fremtiden på fjellet:

Første gangen vi kom kjørende opp lia fra Flå og så utover Turufjell forelsket vi oss i stedet. Litt tilfeldig at vi havnet der, da Trysil, i hvert fall for meg var ønskemålet. Men en bestemt kjæreste fikk meg med på visning, og da var det gjort. Og enda bedre ble det når vi kom på plass i hytta. Livet på fjellet har gitt meg mange nye perspektiver, ikke minst på hvordan jeg ønsker å leve. Etter å ha bodd i hektiske byer både i utland og innland ble det som balsam for sjelen å komme til Turufjell. Luften, lukten, naturen, følelsen av frihet og ikke minst stillheten. Og tanken streifet meg, at her har jeg lyst til å slå meg til ro. Når en kreativ og veldig sosial venninne i Flå introduserte meg til en idé, var ikke veien lang til møte med daglig leder i Turufjell, og en rask beslutning om å takke ja til å drive kafeen. Det var en enkel beslutning da dette var så forenelig med hvordan jeg ønsker å leve fremover, men selvfølgelig også vanskelig, da jeg må forlate en fantastisk arbeidsplass som jeg er så glad i.

Men nå blir det «best of all worlds», bo på fjellet, hytte i byen og kunne jobbe med det jeg er mest glad i, skape gode gjesteopplevelser og bærekraftige arbeidsplasser.
Det jeg først og fremst ønsker med Turufjell kafé er at det skal være en møteplass for både hyttefolk og fastboende. Vi vil suksessivt utøke åpningstidene, og endre litt på matkonseptet. Litt mer kafé/bakeri på dagtid, og mer restaurant med bordservering på kvelden. Og det viktigste er at alle skal føle seg nesten som hjemme når de besøker oss. Enten du bare vil ta deg en kopp kaffe, eller ønsker å spise middag. Vi trenger nok litt tid på høstparten for å komme i havn. Nye medarbeidere, ny meny, og litt oppgradering av kjøkken og restaurantdel vil ta litt tid. Gleder meg veldig til å komme i gang, og bli kjent med enda flere herlige fjellfolk.

Tilbake

FLERE ARTIKLER FRA OSS