Kategorier
Aktuelt

Julen på Turufjell

Denne julen ble ikke helt som vi håpet på. Ny runde med innstramminger gjør at vi har må endre på planene. I tillegg har vi dessverre ikke fått nok snø til å kjøre i gang skiheisene og lage langrennsspor. Vi må dessverre avlyse arrangementene vi hadde planlagt for julen. Vi kan imidlertid love at vi kommer til å arrangere skikurs så snart forholdene tillater det.

Varmestua
Varmestua og Tipien holder åpent hele julen. Vi ber alle vise hensyn og tenkte på smittevern så skal vi gjøre det vi kan for å legge til rette for en trivelig jul på fjellet til tross for at vi er inne i enda en kjedelig periode. Åpningstidene for julen er:
24.12 10:00 – 13:00
25.12 – 30.12 11:00 – 17:00
31.12 11:00 – 14:00
01.01 11:00 – 17:00

Akebakker
Vi har kjørt opp / preppet akebakker både i de nye skibakkene og i de «gamle». Disse er atskillig lengre enn den vanlige løypa så her er det gode muligheter for en frisk luftetur.

Turløyper / skiløyper
Sammen med Vassfarfjellet løypelag er det blitt kjørt / pakket mange kilometer med løyper. Det gjelder både slåttemyrrunden og løypene lenger opp på fjellet. Går du inn på skisporet så finner du løypene som er fine til å gå tur i. Tar du turen bort til Olastjern finner dere en liten akebakke til rett gapahuken. Det er fullt mulig å gå på ski de fleste stedene men vi anbefaler å benytte noen ski du ikke er redd for.

Annet å finne på
Med litt slunkne snøforhold er trugetur verdt å prøve. Det er en morsom måte å bevege seg rundt på plasser som ellers kan være vanskelig tilgjengelig om vinteren.
I det kalde og fine været er det mye moro man kan gjøre ute selv om man ikke kan gå på ski. Lag islykter, blås såpebobler som fryser til kuler, fyr et bål du kan lage maten på, lek gjemsel, gå på tur i mørket- med eller uten hodelykt eller finn en liten bakke og lag flaskeløype, det er bare å være kreativ:-)
Ellers har vi blant annet Kubb til utlån på varmestua.

Arrangementer
Onsdag 29.12 kl 18 Utendørs filmkveld på varmestua. Vi snurrer film, fyrer bålfat og fyller opp med pledd og skinn og noe varmt å drikke. Vi har ikke helt bestemt film enda, men familievennlig blir det. Vi er litt usikre på hvor mange vi får plass til men vi håper vi kan ta imot 50 personer. Påmelding til post@turufjell.no
Torsdag 30.12 kl 17 Kveldstur rundt slåttemyrrunden. Vi tenner fakler langs hele runden og stiller med varm kakao ved gapahuken. Møt opp utenfor varmestua før avmarsj. På grunn av begrensninger så må vi sette et tak på 50 deltagere. Påmelding skjer per epost til post@turufjell.no

Tilbake

FLERE ARTIKLER FRA OSS

Skøytemoro på fjellet

I mangel på natursnø har vi utvidet skøytebanen på Slåttemyrtjern som noen ildsjeler måket opp i…

Les mer

Turufjell er i gang med byggeplaner for Snøkanonanlegg!

Endelig kan vi slippe nyheten om at vi er i gang med detaljplanlegging av snøkanonanlegg på…

Les mer

Ferie for alle med Røde Kors

Denne julen kunne tre familier som har hatt økonomiske utfordringer over tid få feire julen på…

Les mer

Sprenåsgrenda – 25 kvalitetshytter kommer for salg!

Snart lanseres et nytt prosjekt hos oss: Sprenåsgrenda. Hyttene blir utviklet med fokus på familie, aktiv…

Les mer