Kategorier
Aktuelt

Halvor Bakke om det gode hytteliv på Turufjell

Den kjente TV-personligheten har utviklet og skapt hytta Nue i tett samarbeid med BoligPartner, og nyter nå det gode hytteliv i egendesignet hytte på Turufjell.
I 2021 begynte Halvor Bakke og vennen Stian W. L. Jacobsen på sitt hytteprosjekt på Turufjell etter at de ble introdusert for fjelldestinasjonen av sine venner Tonje og Lene. Nærmeste naboer til Halvor Bakke sin nybygde hytte er nemlig «Farmen-hytta» som Tonje vant materialene til da hun vant Farmen i 2018.
Etter at hytta stod ferdig høsten 2021 har Halvor og vennen Stian brukt hytta gjennom alle årstider og utforsket Turufjell og området rundt. De har kost seg på Turufjell Kafe, testet ut langrennsløyper og gått på tur opp til Kristnatten.
Det Halvor kanskje setter aller mest pris på ved å ha et eget sted på fjellet er å kunne trekke seg tilbake og ta en pause fra hverdagen. «Det tar meg kun to timer fra leiligheten i Oslo, og så kan jeg nyte stillheten og den nydelige utsikten» sier Halvor Bakke.
Et knirkefritt samarbeid med Boligpartner gjorde at hytta kom opp i ekspressfart og Halvor og Stian kunne overta hytta bare et halvår etter at de første arbeidene begynte på tomta.
Hytta har fått tre store og gode soverom og Halvor har lagt vekt på at det skal være god plass til alle som er på hytta. «Noen makser ut antall sengeplasser men det jeg ville var å skape en hytte som ikke blir overfylt og der alle gjestene føler at det er rom nok til alle» sier Halvor.
Halvor Bakke sin favorittplass på hytta er nok uteplassen. Den har både et lunende tak å sitte under og en nydelig utepeis som både varmer og som skaper en helt egen stemning.
Til andre som bygger ny hytte og lurer på hvordan de skal sette et personlig preg på den har Halvor noen tips. -Du må ha med noe som har levd før, noe som kan fortelle en historie. Det kan være et møbel, speil, bøker eller noe annet som betyr noe for deg. Her i min hytte har jeg gamle fjøler på veggene, og gamle bærplukkere fremme. I tillegg må du vise frem hvem som bor i hytta. Bruk bilder og fortell hvem dere er, det er et godt tips, svarer han.

 

 

Tilbake

FLERE ARTIKLER FRA OSS